То на полигона само аз несъм "рацер" ... нема нищо инт. за гледане, па дане говорим за гонки... Има ли смисъл да се ходи там ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MartinoТо на полигона само аз несъм "рацер" ... нема нищо инт. за гледане, па дане говорим за гонки... Има ли смисъл да се ходи там ?
ем има смисъл да се убие малко време мисля азех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от MartinoТо на полигона само аз несъм "рацер" ... нема нищо инт. за гледане, па дане говорим за гонки... Има ли смисъл да се ходи там ?
ем има смисъл да се убие малко време мисля аз
Comment
-
Първоначално публикувано от MartinoПървоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от MartinoТо на полигона само аз несъм "рацер" ... нема нищо инт. за гледане, па дане говорим за гонки... Има ли смисъл да се ходи там ?
ем има смисъл да се убие малко време мисля азех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa 146Секта,искам да гледам мн клипчета и снимки от събора като се върна.Съжалявам,че няма да мога да бъда и аз там
Пък и я се върнеш, я не се върнеш, може да ти хареса там, знаеш ли.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Как няма да се върна, Стельо? След днес честно казано не ми се заминава много,много,но няма връщане назад вече..
Марто,ще снимам от всичко и по многоооо.Като имам възможност ще влизам и във форума. А за Италфест-а там октомври или когато е ме пишете и мен в сметките
P.S. Стельо,мерси много за топката за скоростния лост :P146 1.6 boxer
Comment
Comment